Feyenoord - Ernst Happel

11,99
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Feyenoord - Ernst Happel

Happel: mysterieuze Maestro

Weinig trainers hebben tijdens hun verblijf in De Kuip zo veel aan de verbeelding overgelaten als Ernst Happel, de coach wiens naam voor altijd is verbonden aan het jubeljaar 1970. Altijd bleef hij de mysterieuze wondertrainer, de man van weinig woorden, van tactische meesterzetten, ondoorgrondelijke commentaren en een persoonlijk credo dat de club Feyenoord past als een handschoen: Kein geloel, fussballen!

Happel nam Feyenoord in 1969 aan de hand en leidde het een nieuwe wereld in: die van het keiharde professionele voetbal aan de Europese top. Hij smeedde aan een uniek elftal dat de hardheid van Israel en Laseroms koppelde aan de brille van Moulijn en het inzicht van Van Hanegem. Kloppend hart van dat team was de linie Wim Jansen-Van Hanegem-Franz Hasil. Het werd het beste middenveld van Europa genoemd.

Maar wie was de stoïcijnse man die dit allemaal had uitgedokterd? Hoe zat Ernst Happel in elkaar? En op welke wijze bereikte hij het grootste succes in Feyenoords geschiedenis? Op deze dvd komen insiders uit binnen- en buitenland aan het woord over Feyenoord grootste trainer ooit: Ernst Happel.


  • Beeld: 4:3

  • Geluid: Dolby Digital 2.0

  • Taalkeuze: Nederlands