JJ-Art (Glas) | Feyenoord voetbal stadion “De Kuip” met skyline van Rotterdam en Erasmusbrug | Fine Art, Nederland | Foto-Schilderij print op Glas (plexiglas wanddecoratie) | KIES JE MAAT

149,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over JJ-Art (Glas) | Feyenoord voetbal stadion “De Kuip” met skyline van Rotterdam en Erasmusbrug | Fine Art, Nederland | Foto-Schilderij print op Glas (plexiglas wanddecoratie) | KIES JE MAAT

Productbeschrijving Foto-Schilderij van de Kuip en skyline van Rotterdam in Fine Art.
De Plexiglas plaat wordt geleverd inclusief 4 aluminium zijgrip afstandshouders en is een aanwinst voor jouw woonkamer, slaapkamer en iedere andere ruimte.

Over mijzelf / JJ-Art
Bijzondere plekken, objecten en beelden verander ik in artistieke Fine-Art "Foto-Schilderijen". Zodra je de bestelling ontvangen hebt ontvang je een genummerd certificaat van echtheid (Certificate of Authenticity). Hiermee heb je een uniek werk voor aan de muur.

Productkenmerken:
Materiaal : Plexiglas 200% wit (vrijwel geen transparantie, waardoor je de muur erachter niet ziet)
Inclusief ophangsysteem met 4 zijgrip afstandshouders (plaat komt ca. 1cm zwevend van de muur)
Geschikt voor: Woonkamer, slaapkamer, kantoor, kinderkamer

Heldere fotoprint op glas
Het werk wordt geprint op een glasplaat. Door deze gladde en glanzende textuur zorgt de UV printtechniek voor een prachtige, glansrijke print. De foto op glas wordt bijzonder scherp afgedrukt met zeer heldere kleuren.
Er worden 4 aluminium zijgrip afstandshouders bijgeleverd, die het glas ongeveer een centimeter van de muur laat hangen. Een heel fraai gezicht om aan de muur te zien hangen.

Hoogste kwaliteit
Dit product is gemaakt van hoge kwaliteit plexiglas, met een dikte van 5mm. De fotoprint is UV-bestendig waardoor de kleuren niet vervagen. De achterkant is 200% wit, zodat er nagenoeg geen transparantie is. Hierdoor zul je door het glas de muur erachter niet zien.
Bij levering zit er een plastic beschermfolie over het product geplakt. Dit voorkomt krassen en beschadigingen tijdens het transport en het ophangen. Het folie trek je er gemakkelijk vanaf.

Verschillende materialen en formaten
Het product is verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Van heel klein tot ca. 2 bij 3 meter Ook is de afbeelding te bestellen op verschillende materialen, zoals aluminium en canvas. Toets svp in de zoekbalk : JJ-Art en een deel van de omschrijving voor een overzicht van de materialen en mogelijkheden.