Feyenoord wedstrijden online volgen

Feyenoord wedstrijden online volgen

Na het kampioenschap van vorig seizoen, kan het jaar 2018 niet meer stuk voor Feyenoord. De Rotterdammers zijn meer fan dan ooit van hun clubbie en willen dan ook elke wedstrijd volgen in hun eigen Feyenoord tenue. 

Echter, is het niet altijd mogelijk om alle Eredivisiewedstrijden van Feyenoord te volgen. Je hebt hier namelijk een abonnement voor nodig bij FOX Sports, anders kun je helemaal niks online kijken van de wedstrijden van de Rotterdammers. Heb je geen abbo, dan is er één manier om het te kijken, maar dan niet via de TV. Wel via online, en in dit artikel gaan we uitleggen hoe dat in zijn werk gaat!

Stap 1: Zoek online naar een goede live stream

Als je weet voor welke wedstrijd je wilt kijken, moet je zorgen dat je een half uur van tevoren wel tijd inruimt om een juiste stream te vinden. Het is namelijk niet altijd makkelijk om een goed werkende stream te vinden in je eigen taal. Je wilt natuurlijk Nederlands commentaar en ook nog dat hij in HD wordt uitgezonden. Een combinatie van die twee vergt toch het enige zoekgeduld, dus begin op tijd met zoeken naar een goede stream!

Stap 2: Zorg dat je Nederlands commentaar hebt

Zoals al gezegd, wil je natuurlijk Nederlands commentaar bij je stream. Je komt dan al snel bij de uitzendingen van FOX Sports uit, maar deze zijn betalend. Op sommige websites kun je een kopie vinden van de stream van FOX SPORTS, maar ook hier dien je goed van te voren voor te zoeken. Vind je dit niet, dan krijg je een stream met Arabisch commentaar, maar daar zit natuurlijk niet iedereen op te wachten ;).

Stap 3: Zorg dat je verbinding in orde is

Op sommige streamsites wordt er tijdens de wedstrijd wel door 3000 man tegelijk gekeken. Dit houdt in dat je een goede verbinding nodig hebt om de MB’s van de stream te kunnen laden. Zorg dus altijd dat je via de kabel verbindt of dat je in de buurt van een WiFI verbinding zit, zodat je niet tot verrassingen komt te staan tijdens de wedstrijd.

Gouden tip! Wij hebben een stream!

Wij hebben een gouden tip voor je! Bij ons kun je namelijk de live stream van de Feyenoord wedstrijden vinden! Je hoeft alleen maar online te zoeken naar gratis live stream Feyenoord en je vindt onze website terug. Geheel Nederlands commentaar, geheel gratis en zonder advertenties. Daarnaast geen haperingen, geen onzin, gewoon voetbal, niks meer niks minder!