FIFA19: Nog een jaar dominatie voor PS4?

FIFA19: Nog een jaar dominatie voor PS4?

De periode is aangebroken, van een tijd waarin de FIFA release van FIFA19 komt. Meer dan ooit zijn de ogen gericht op EA Sports. We hebben nog de gratis Wereldbeker modus om van te genieten voor het WK. Het staat echter in de schaduw van de nieuwe release van het voetbalspel FIFA 19. De community hoopt, dat men luistert naar hun input. Er zijn vele debatten actief en discussies online waarin zaken worden besproken welke verbeterd kunnen worden in het spel. In sommige discussies tel je al snel vijfhonderd punten. Er zijn punten met honderd stemmen en meer.

 

Peilingen

Uit peilingen kwam naar voren, dat veel respondenten de prijs kwaliteit verhouding niet goed vond voor FIFA18. Ook vond men de pakketten niet zo goed. De beoordelingen waren matig in dit onderzoek. Ondanks deze peilingen is het goede nieuws echter, dat de FIFA-fans het spel erg trouw zijn. Ze zijn toegewijde fans en meer dan 72% geeft aan het nieuwe spel om koop FIFA 19. Zelfs als er geen verbeteringen zijn, zou men voor het spel kiezen.

 

Wanneer mogen we de volgende versie FIFA19 verwachten?

Hoewel EA Sports traditioneel de spellen rond september op de markt brengt gebeurt het nu waarschijnlijk eerder. Niet onverstandig, aangezien het WK er is. Het zou een goede combinatie zijn om het spel tijdens het WK op de markt te brengen. De voetbalgekte is dan op een hoogtepunt, zelfs wanneer Nederland niet mee doet. Het is natuurlijk helemaal genieten wanneer je de wedstrijden op de buis ziet en ze daarna op je PS4 kunt spelen. Het zorgt voor de complete ervaring. Het is nog even afwachten of het inderdaad zo gaat gebeuren. Het is onze stille hoop, dat EA Sports in juni 2018 met FIFA19 op de markt komt. Waarom zouden ze wachten?!